Papagali Vorbitori

10 chilipiruri găsite la întâmplare care au îmbogățit oamenii peste noapte! Ăsta da noroc!

Unii oameni sunt norocoşi. Poate că merg pe stradă pur şi simplu şi găsesc o bancnotă de 10 lei. Ocazional, auzim povești despre oameni care au găsit obiecte care valorează un sac de bani. Aceştia sunt oamenii care ajung bogaţi peste noapte.

Se întâmplă ca într-o grămăjoară de gunoi la un târg de vechituri să existe lucruri care să valoreze o avere! În timp ce unii oameni îşi petrec întreaga viaţa căutând comori, altora le cad pur şi simplu în poală.

Iată care sunt câteva exemple ale celor mai norocoşi oameni din lume:

Tabloul Magnolias – o persoană din Indiana a cumpărat un tablou pentru a acoperi o gaură din perete. Câţiva ani mai târziu, în timp ce se juca un joc de societate, a descoperit un card care arată exact o imagine cu acel tablou.

Omul a invitat un expert să evalueze tabloul şi a descoperit că era proprietarul unui tablou necunoscut, pictat de Martin Johnson Heade, în valoare de 1.2 milioane de dolari! Nu-i aşa că e foarte norocos?

Tabloul cu vază şi maci a lui Vincent van Gogh – un cuplu din Wisconso9n a cumpărat o copie a tabloului cu maci. Replică era atât de bună încât cei doi au început să îşi pună semne de întrebare. Un expert a confirmat, mai târziu, că tabloul chiar era originalul, în valoare de 1.4 milioane de dolari!