Papagali Vorbitori

Mașina lui Batman a ajuns pe piață! Cum arată cel mai scump SUV din lume și care sunt opțiunile care o fac mașina viitorului

Faceţi cunoştinţă cu Karlmann King, cel mai scump SUV din lume care costă puţin peste 1,5 milioane de lire, mai exact 1,56. Scaunele luxoase şi foarte comode, consola de jocuri, frigiderul pentru şampanii fine şi maşina de făcut cafea nu lipsesc din SUV-ul de milioane. Cel mai scump SUV arata exact ca Batmobile-ul! Cât costă maşina?

La exterior Batmobile-ul e construit din fibră de carbon şi oţel fiind bineînţeles antiglonţ. Viteză maximă este de 140 km/h, iar în lume vor fi construite doar 10 astfel de modele.

Producătorul chinez a anunţat limita numerică a SUV-urilor care par desprinse din benzile desenate DC. Cele mai multe dintre dotările interioare ale Batmobile-ului sunt controlate prin intermediul unei aplicaţii.

Vorbim aici despre scaune, purificatorul de aer, TV-ul şi lumina ambientală. Pe lângă frigiderul pentru şampanie, Karlmann King este dotat cu un aparat de făcut cafea şi un playstation 4.

Maşina cântăreşte 4,5 tone în varianta iniţială, însă cumpărătorilor li se oferă opţiunea de a o face anti-glont ceea ce mai adaugă 1,5 tone la greutatea ei. Maşina a fost numită după un rege din secolul 6, Carloman I.

Nimeni nu a reuşit să dezlege misterul de ce maşina a fost numită după Carloman, mai ales că acesta ar fi avut o domnie scurtă şi controversată şi a murit din cauze naturale în 771, la vârsta de doar 20 de ani, scrie Daily Mail.